top of page

We hebben de aarde niet geërfd van onze voorouders, maar lenen haar van onze kinderen. -Haida Indianen.


Vandaag schrijven wij als ouders de toekomst voor onze kinderen en achterkleinkinderen. Wanneer kinderen van jongs af aan opgroeien met liefde voor zichzelf en de wereld om hen heen komt duurzaam leven in hun DNA én dat van de  wereld.

 

Hananja-70_edited.jpg

Kinderen ontwikkelen razendsnel. Zichtbaar en onzichtbaar.

Tegelijkertijd vraagt duurzaamheid kijken naar de lange termijn. 

 

Als PedagOOG voor de toekomst verbind ik mijn kennis over de ontwikkeling van kinderen aan duurzaamheid. Mijn doel is om ouders vandaag te ondersteunen om met een groen hart en OOG voor de toekomst kinderen te laten opgroeien. Positief en speels. Op een manier die past bij de ontwikkeling en het karakter van jouw kind.

Zodat ook jij kunt kiezen voor een duurzame opvoeding en duurzaamheid onderdeel kan worden van jouw DNA, dat van je kind en van de wereld. En we een gezonde en prachtige planeet door kunnen geven aan volgende generaties.

 

Met de oprichting van Let’s grow green combineer ik drie grote liefdes; de liefde voor mijn kinderen, onze prachtige planeet en mijn werk als Pedagoog. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in samenwerkingen met het Basisonderwijs en de Kinderopvang.

We are here to create a new standard. With the Highest Respect for humans and nature. 

Doe je mee? Maken we samen de wereld mooier.

Let’s grow green! Uit liefde voor jezelf, je kind en onze prachtige planeet.

 

Hananja

bottom of page