top of page

We hebben de aarde niet geërfd van onze voorouders, maar lenen haar van onze kinderen. -Haida Indianen.


Vandaag schrijven wij als ouders en professionals de toekomst voor onze kinderen en achterkleinkinderen. Wanneer kinderen van jongs af aan opgroeien met liefde voor zichzelf en de wereld om hen heen komt duurzaam leven in hun DNA én dat van de aarde.

 

Hananja-70_edited.jpg

' Wat is je hobby?' vroeg mijn moeder toen ik drie was.

'In het bos zijn!' zei ik.

Met de oprichting van Let’s grow green combineer ik drie grote liedes; de liefde voor mijn kinderen, onze prachtige planeet en mijn werk als Pedagoog. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in samenwerkingen met het Basisonderwijs en de Kinderopvang.

Als PedagOOG voor de toekomst verbind ik mijn kennis over de ontwikkeling van kinderen aan duurzaamheid. Mijn doel is om ouders en professionals vandaag te ondersteunen om met een groen hart en OOG voor de toekomst kinderen te laten opgroeien. Positief en speels. Op een manier die past bij de ontwikkeling en het karakter van jouw kind.

Het is mijn levensmissie om kinderen op te laten groeien in een wereld die goed is voor mens, dier en natuur. Ik ben ervan overtuigd dat opgroeien met een groen hart hierin een verschil kan maken.  Zodat ook jij kunt kiezen voor een duurzame opvoeding en duurzaamheid onderdeel kan worden van jouw DNA, dat van je kind en van de wereld. 

Doe je mee? Maken we samen de wereld mooier.

Let’s grow green! Uit liefde voor jezelf, je kind en onze prachtige planeet.

Hananja

 

bottom of page