BRA..!

Dagelijks maak ik met mijn gezin grappige, ontroerende en groene avonturen mee.

In deze mini-blogs, neem ik je graag mee op avontuur! Hopelijk geven ze veel herkenning in jouw duurzame expeditie.Tegenwoordig klinken er woorden in ons huis waarvan ik het bestaan niet eens vermoede.


Een van die woorden is bra (even de uitleg erbij voor wie met mij in hetzelfde schuitje zit; het is een soort diepe keelklank met veel lucht en betekent zoiets als dat is echt zo stom, ik snap niet dat iemand dat ooit bedacht heeft en komt geloof ik uit Brawl stars, maar dat zou ook zomaar anders kunnen zijn).


De bra vliegt meerdere malen per dag om mijn oren bijvoorbeeld als ik naar mening te hard lach (je wist het misschien nog niet, maar het feit dat ouders lachen, is echt heeel bra) of een dansje doe in de woonkamer. Voor zover kan ik ze hebben.


Er klinken ook bra’s op andere momenten. Bijvoorbeeld als er een pakketje wordt bezorgd (los van de inhoud of voor wie het bestemd is), toen ik plastic rietjes ergens ergens uit een kast vandaan toverde of iemand anders uit het gezin vlees wilde eten.


Bij elke bra rondom duurzaamheid denk ik heel hard YES! Het betekent namelijk dat duurzaamheid in het DNA zit (of in elk geval er bezig is in te komen). Dat dingen die eerst heel vanzelfsprekend leken, helemaal niet zo vanzelfsprekend zijn en dat het heel stom is dat iemand dat ooit bedacht heeft. Dat we toe zijn aan andere verhalen en we vraagtekens mogen zetten bij de oude.


Maar ik laat het natuurlijk om die YES hardop te zeggen, anders krijg ik weer een bra naar mijn hoofd.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven